Våre tilbud
Home

Våre tilbud

Som følge av pandemien ønsker vi å bidra til å begrense spredningen av Koronaviruset.

I tråd med smittevernreglene avventer vi med å avholde fysiske arrangementer, men noen kurs går som webinarer.

Vi tilbyr nå all veiledning på Skype/telefon/Teams til avtalte tider – frem til nærmere avklaring av situasjonen.

Asker/Bærum og Nedre Romerike kan gjennomføre samtaler i møter – forutsatt at verken veileder eller etablerer er i karantene eller tilhører risikogruppen.

Vi håper med dette bidraget å bidra til at så mange som mulig holder seg friske i denne utfordrende tiden.

Asker og Bærum

Tilbyr veiledning, grunnkurs og temakurs for de som vil etablere seg i Asker og Bærum.

Follo

Tilbyr veiledning, grunnkurs og temakurs for de som vil etablere seg i Enebakk, Frogn, Nesodden, Oppegård, Ski, Vestby og Ås.

Nedre Romerike

Tilbyr veiledning, grunnkurs og temakurs for de som vil etablere seg i Aurskog-Høland, Fet, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Skedsmo og Sørum.

Øvre Romerike

Vi tilbyr grunnkurs i etablering, temakurs, gründerfrokoster og andre arrangementer. Vi hjelper deg også med næringsfaglig vurdering.
Tilbudet er for alle som vil etablere seg i Ullensaker, Eidsvoll, Nannestad, Nes, Gjerdrum og Hurdal.

Hva skal til for å lykkes?

Målet med våre kurs og veiledningstilbud er å hjelpe deg å lage en god forretningsplan som setter deg i stand til å starte og utvikle en lønnsom forretningsvirksomhet. Hvorvidt prosjektet ditt lykkes avhenger i stor grad av deg selv, din vilje og dine personlige egenskaper. Under kurs- og veieldningsperioden vil du hele tiden jobbe med din forretningsidé og din forretningsplan. Bestill time for individuell veiledningssamtale eller meld deg på ett av våre kurs. Kanskje du trenger en Næringsfaglig vurdering? Vi står uansett klare for å hjelpe deg!

Nettverksbygging

Hvert år har vi nærmere 2000 etablerere som deltar på ett av våre kurs eller har en individuell veiledningssamtale med en av våre rådgivere. Ved å melde deg på blir du en del av et spennende gründernettverk i regionen. Du er også velkommen til å motta Nyhetsbrev og invitasjoner til andre relevante arrangement ment for oppstartsbedrifter – dersom du ønsker det.

Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte, men er usikker på hvordan gå frem – hjelper vi deg videre. Våre veiledere har lang og bred erfaring innenfor forretningsutvikling og det er også mulig å bestille en oppfølgingstime. Har du allerede startet og trenger en diskusjon-/ sparringspartner for å komme videre, står vi gjerne til din disposisjon.

Viken Fylkeskommune har valgt å legge det operative ansvaret til de fire delregionene i tidligere Akershus Fylke; ASKER og BÆRUM, FOLLO, NEDRE ROMERIKE og ØVRE ROMERIKE. Under Kontakt finner du opplysninger om hvor vi holder til, og hvordan du kommer i kontakt med oss. Der ser du også hvilke tjenester hvér region har å by på. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvem står bak?
Etablerertjenesten i Akershus er et tilbud til alle i fylket som ønsker å starte for seg selv. Vi tilbyr individuell veiledning og kurs – der vi tar for oss de mest vanlige spørsmål og problemstillinger knyttet til å etablere egen bedrift. Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. De fleste tilbud er gratis, men krever at du registrerer deg på forhånd via nettsiden. Etablerertjenesten i Akershus er finansiert av Viken Fylkeskommune og kommunene i tidligere Akershus fylke.

Følg oss på facebook