Temakurs (Lillestrøm)

Temakursene tar for seg spesielle emner og går mer i dybden enn grunnkursene. Grunnkursene tilbys hvert semester, mens emnene i temakursene påvirkes av etterspørselen og nyhetsverdi.
ALLE TEMAKURSENE  HOLDES FRA KL 1700 TIL KL 2000 i BUSINESS LILLESTRØMS LOKALER i  STORGATA 7 - DERSOM IKKE ANNEN BESKJED ER GITT!
TIDLIGERE KURS - 2019

Hvordan bli mer synlig på Google? - Lillestrøm 22/05 - 2019

På dette kurset får du en grunnleggende innføring i SEO/søkemotoroptimalisering. Du lærer om hvordan skrive/blogge for å skape synlighet og hvordan du kan analysere og kontrollere SEO-arbeidet ved bruk av Google Analytics, Google Search Console og Moz-rapporter.
Kursleder: Stian Hexeberg (Findability)
Påmelding er stengt

Hvordan selge inn din idè? - Lillestrøm 13/03 - 2019

På dette kurset lærer du hvordan pitche og presentere din idé på en effektiv og tydelig måte. Gjennom dette kurset får du tilgang til gode verktøy som vil hjelpe deg i det videre arbeidet.
Kursleder: Bjørn Skovli (Oppover)
Påmelding er stengt

Workshop: Hvordan utvikle et godt forretningskonsept og forretningsplan? - Lillestrøm 13/02 - 2019

Under denne temakvelden får du innføring i hvordan du kan lage en dynamisk forretningsplan samt utvikle et konsept som virkelig treffer markedet. Workshop’en har fokus på deltagernes individuelle prosjekter og inneholder en kombinasjon av undervisning og praktiske øvelser. Målet med kurset er at deltagerne får økt innsikt i behovsdrevet produktutvikling samt utvikling av egen forretningsplan.
Kursleder: Paul Bø (Inclusion)
-
Ordningen finansieres av Akershus Fylkeskommune
Akershus-fylkeskommune-Logo
– og kommunene i fylket.
personvern
Tilbudet er finansiert av
Akershus-fylkeskommune-Logo
personvern