Gründerkafe´ m.m. i Asker og Bærum

Inspirerende lokaler!

Gründerkafé- Erfaring med å starte en vellykket bedrift- Sandvika-27/02-20

For Annie Manshaus Lingjerde dreier det seg om helse, trening og natur. Hun tilbyr forskjellig treningstilbud fra Fossum, har skrevet bok og laget treningskort, holder foredrag og trenerkurs om hvordan bruke naturen som helsestudio for mosjonister på en lystbetont, skånsom, men likevel effektiv måte. Treningsfilosofien er enkel: "Tren Smart, Kjenn Forskjellen!" Tross sin enkelhet, ligger det mye dyrekjøpt egenerfaring fra 19 år som aktiv alpinist, hvorav 4 år på landslaget, 10 års universitetsutdannelse innen trening og helse, men også genuin omsorg for sine medmennesker. Det er faktisk min DRIVKRAFT for i det hele tatt å være grunder og selvstendig næringsdrivende, sier Annie! Hun har drevet AnnieOne siden 2001 og er fremdeles en populær trener og stadig i utvikling. AnnieOne ́s nyeste slagord er: Beveg deg! Ut i naturen og inn i deg selv.
Annie vil dele sin gründerhistorie på Gründerkafe. Hvorfor har hun lykkes og hvilke utfordringer har hun møtt?

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

Tid: Torsdag 27 februar 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Inspo Studio  Adresse: Eivind Lyches vei 6,1338 Sandvika
Påmelding

Gründerkafé- Erfaring med å starte en vellykket bedrift - Asker - 19/03-20

Kristina Aarvold startet Aarvold Digital AS i 2016. Hun tilbyr rådgivning og konsulenttjenester innen digital markedsføring. Tjenester inkluderer Google Ads, søkeordsanalyser, sosiale medier og digital strategi/rådgivning. Aarvold Digital har som mål å levere høy kvalitet til konkurransedyktig priser. Firmaet har bl.a. kunder som Gresvig og Schibsted. Kristina har totalt startet 4 selskaper inkludert TreatMe.no (presentert på Kib Ung tidligere), Aarvold Digital, investeringsselskap og lanserer snart nytt utleiekonsept med navn Borrow & Style. Kristina vil dele sin gründerhistorie på Gründerkafe. Hvorfor har hun lykkes og hvilke utfordringer har hun møtt.

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

Tid: Torsdag 19 mars 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Pizzastua,Grindegården   Adresse: Alfheim 7,1384 Asker
Påmelding

Gründerkafé- Erfaring med å starte en vellykket bedrift - Asker - 16/04-20

Anniken Fjelberg som har gründet flere bedrifter vil dele sine erfaringer med å starte bedrifter generelt. Hun vil benytte eksempler fra flere av sine reiser. Hun vil dele «the ups and downs of entrepreneyrship» - og sine personlige erfaringer i det å være entreprenør.

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

Tid: Torsdag 16 april 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Pizzastua,Grindegården    Adresse: Alfheim 7,1384 Asker
Påmelding

Gründerkafé- Erfaring med å starte en vellykket bedrift- Sandvika-28/05-20

Loveleen Rihel Brenna startet Seema i 2012. Der er hun gründer og daglig leder. Seema – senter for mangfoldsledelse, er det ledende miljø i Norge med ekspertise i ledelse av mangfold, likestilling og inkludering.

Seema gir organisasjoner verktøy og innsikt i inn hvordan en mangfoldig arbeidstokk kan bidra til økt verdiskaping, bærekraft og innovasjon. Dette for å oppnå økonomisk vekst, erobre større markedsandeler, minimere utskiftning av personale, kreativitet og tiltrekke de beste talentene.

Det startet med en drøm om å skape et tryggere og inkluderende oppvekstmiljø for mine barn i 1997, og hva visste jeg at jeg skulle utvikle verdens første standard for ledelsessystem for mangfold, lede kvinnepanlet, og to utredninger for den norske regjeringen.

Loveleen vil dele sin spennende historie med oss og fortelle om oppturer og hvilke problemer hun har møtt underveis

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

Tid: Torsdag 28 mai 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Inspo Studio  Adresse: Eivind Lyches vei 6,1338 Sandvika
Påmelding