Asker og Bærum
Home Asker og Bærum

Gründerkafé

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – 12/10-20

Joachim Eidtang deler sine erfaringer med å starte en vellykket bedrift.

Joachim Eidtang er 38 år fra Oslo. Han er utdannet Cand.merc.fra CBS. Han har vært med å starte følgende 6 selskaper;

– CMC Market Norge (Derivatmegler)

– IG Norge (Derivatmegler)

– Botea (Frisør)

– Synega (Digitale tjenester)

– Ainsky (SaaS)

– Mekling (Digital tvisteløsning)

Joachim vil dele sine erfaringer med å starte egen bedrift. Han deler gode råd for hva som fungerer og hva du må passe på.

Tid: 12. oktober 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Grand Hotel Oslo  Adresse: Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – 19/11-20

Anders Rodem startet sin gründerkarriere som 17 åring da han startet sitt eget selskap som laget rimelige reklamefilmer for ulike selskaper. Fra 2018 var han produsent for Spinnaker Film.  I dag er han Lead Developer/Partner i XVR. Dvs. at han er produsent og prosjektleder innenfor reklame og videobransjen. Han har spisskompetanse innenfor reklamefilm og digital markedsføring med video. Han arbeider med reklame og konseptutvikling for bl.a. Audi, Orkla, Marriot og Bislett Games, hvor sistnevnte ble bronsjevinner av året reklamekampanje 2018 (Max Marketing Mix). Anders vil dele sine erfaringer som gründer.

Tid: 19. november 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Mer infomasjon kommer

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – 3/12-20

Anita Meian er i dag Salgssjef Reseller for Onninen. I 2016 startet hun Fine Bad AS både fordi det lenge hadde vært en drøm å drive eget firma, men også fordi hun syntes det manglet noe i markedet. Etter å ha jobbet med baderomsinteriør og renovering av bad i over 15 år ville hun  tilføre forbrukeren noe. Hun drev Fine bad i 3,5 år og driver det nå på hobbybasis ved siden av sitt ordinære arbeid. Anita vil dele sine erfaringer på opp og nedturer.

Tid: 3 desember 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Mer infomasjon kommer

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – 3/9-20

Kate Günther Ellefsen er helikopterpiloten som gjorde hobbyen til sitt levebrød. Hun elsker å bake. I det som en gang var en stall setter hun nå sin ære i å trylle frem de deiligste kransekaker, mandelroser og andre godbiter.

Grini Hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård hvor hun vokste opp. Gården har vært i familien i seks generasjoner. Kate startet i det små, men har stadig utvidet virksomheten. Nå har hun også gårdsutsalg. Kate sysselsetter i dag fra 5-10 personer avhengig av sesong. Hun har vært veldig dyktig til å benytte mulige tilskuddordninger for å utvikle virksomheten videre. Hun ser fram til å dele sine erfaringer.

På Julius Fritzner på Grand Hotel tas det hensyn til alle smittevernstiltak.

Tid: 3. september 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Grand Hotel Oslo  Adresse: Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – Asker 24/9-20

Gründerne Sandra Tollefsen og Farzaneh Aghalo av Sisters in Business(SIB) vil dele sin spennende og viktige gründerhistorie om en vellykket bedrift som fortsatt er i rivende utvikling.

SIB er en sosial virksomhet som jobber for å skape et sosialt og økonomisk bærekraftig samfunn. Målsettingen er å skape arbeidsplasser for innvandrerkvinner der de får opplæring og oppfølging ut fra individuelle behov.

Siden oktober 2017 har SIB åpnet tre systuer: Systue på IKEA Slependen åpnet i 2017, og parallelt med det har de hatt en systue til i Asker. Tredje systue åpnet i  juni 2020 på IKEA Furuset.Virksomhetene er del av et samskapingsprosjekt med representanter fra offentlig og privat sektor, næringsliv og frivillige. SIB består nå av 13 ansatte, men de vokser og neste delmål er å etablere en tekstilfabrikk med 20 ansatte i Asker

Det tas hensyn til alle smittevernstiltak.Det vil bli servert Scandic Burger.

Tid: 24. september 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Scandic Asker, 3 etasje.  Adresse: Askerveien 61, 1384 Asker