Asker og Bærum
Home Asker og Bærum

Gründerkafé

UTSATT: Erfaring med å starte en vellykket bedrift – Asker – 19/03-20

 

 

Kristina Aarvold startet Aarvold Digital AS i 2016. Hun tilbyr rådgivning og konsulenttjenester innen digital markedsføring. Tjenester inkluderer Google Ads, søkeordsanalyser, sosiale medier og digital strategi/rådgivning. Aarvold Digital har som mål å levere høy kvalitet til konkurransedyktig priser. Firmaet har bl.a. kunder som Gresvig og Schibsted. Kristina har totalt startet 4 selskaper inkludert TreatMe.no (presentert på Kib Ung tidligere), Aarvold Digital, investeringsselskap og lanserer snart nytt utleiekonsept med navn Borrow & Style. Kristina vil dele sin gründerhistorie på Gründerkafe. Hvorfor har hun lykkes og hvilke utfordringer har hun møtt.

 

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

 

Tid: Torsdag 19 mars 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Pizzastua,Grindegården
Adresse: Alfheim 7,1384 Asker

Webinar: Erfaring med å starte en vellykket bedrift – Asker – 16/04-20

 

 

Anniken Fjelberg som har gründet flere bedrifter vil dele sine erfaringer med å starte bedrifter. Hun vil benytte eksempler fra flere av sine reiser. Hun vil dele «the ups and downs of entrepreneyrship» – og sine personlige erfaringer i det å være entreprenør.
De siste 25 årene har Anniken jobbet med strategisk merkevarebygging, store designprosesser og kommunikasjon. Hun er seriegründer og startet sitt første selskap, Dinamo Design, i 2001, etterfulgt av det kreative medarbeidsrommet 657 Oslo (2012), kommunikasjonsbyrået Superblaise (2013) og mentorapplikasjonen SprinterWing (2018).
Hun har en sterk tro på å betale det frem, og hun gjør det ved å være en engleinvestor og en lidenskapelig mentor for gründere, startups og studenter. Hun jobber også aktivt i rådgivende styrer og som styremedlem.

 

Webinaret vil foregå på Zoom. Det starter kl. 18.00 med ca. 45 minutter foredrag og 15 minutter til spørsmål. Trenger vi mer tid så fortsetter vi.
Du som melder deg på vil få tilsendt en link til webinaret dagen før.

Erfaring med å starte en vellykket bedrift – Sandvika – 28/05-20

 

 

Loveleen Rihel Brenna startet Seema i 2012. Der er hun gründer og daglig leder. Seema – senter for mangfoldsledelse, er det ledende miljø i Norge med ekspertise i ledelse av mangfold, likestilling og inkludering.

Seema gir organisasjoner verktøy og innsikt i inn hvordan en mangfoldig arbeidstokk kan bidra til økt verdiskaping, bærekraft og innovasjon. Dette for å oppnå økonomisk vekst, erobre større markedsandeler, minimere utskiftning av personale, kreativitet og tiltrekke de beste talentene.

Det startet med en drøm om å skape et tryggere og inkluderende oppvekstmiljø for mine barn i 1997, og hva visste jeg at jeg skulle utvikle verdens første standard for ledelsessystem for mangfold, lede kvinnepanlet, og to utredninger for den norske regjeringen.

Loveleen vil dele sin spennende historie med oss og fortelle om oppturer og hvilke problemer hun har møtt underveis

 

Arrangementet er inkludert gratis bevertning.

 

Tid: Torsdag 28 mai 2020, kl 18.00- 21.00
Sted: Inspo Studio
Adresse: Eivind Lyches vei 6,1338 Sandvika